MI PRAVIMO WEB SAJTOVE SA VRHUNSKIM DIZAJNOM I DOBROM FUNKCIONALNOŠĆU

Nisu svi sajtovi kreirani jednako, i niko to ne zna bolje od našeg tehnološkog tima. Kombinujemo kvalitetan dizajn sa najnovijom tehnologijom za izgradnju prilagođenih web stranica koje su optimizovane za izvođenje i isporučivanje rezultata. Šta to zaista znači? To znači da će vas naći ne samo na webu, već će vaša web stranica uhvatiti suštinu vašeg brenda, ostavljajući trajne utiske sa vašim kupcima.

Šta čini našu web razvojnu ekipu odličnom? Naši programeri, dizajneri i menadžeri vole da uče i nastavljaju da prihvataju najnovije tehnike i tehnologije neophodne za izgradnju web stranice koja je vizuelno privlačna, funkcionalno efikasna i odgovara na desktop, tablet i mobilnom uređaju. Iskusni smo u izgradnji svega od brošura (sadržajnih web stranica) do složenih e-trgovinskih web stranica i prilagođene funkcionalnosti uključujući pretraživanje proizvoda, mapiranje lokacija i integraciju podataka. Na svakoj novoj web stranici koju gradimo, naš cilj SEO optimizacije je da dobijemo organske (besplatne) rezultate pretraživača. Nakon primenjivanja standarda za optimizaciju web sajta, svaka stranica sadrži URL-ove, navigaciju, titlovanje stranica i meta podatke prilagođene SEO-u. Takođe pružamo usluge kreativnog pisanja kako bi se osiguralo da je sadržaj vašeg web sajta napisan za optimizaciju pretrage. Pored toga, tu su i usluge kontinuirane SEO optimizacije, SEM (Search Engine Marketing) i usluge plaćanja po kliku.

Zainteresovani da započnete saradnju sa nama? Kontaktirajte nas danas za više informacija o bilo kojoj od naših usluga ili zakažite besplatnu marketinšku konsultaciju ili procenu web stranice.