KREIRAMO MARKETINŠKE KAMPANJE KOJE PRUŽAJU CILJANO ANGAŽOVANJE KLIJENTA

Route22 je zaista jedino mesto na koje ćete morati da dođete kada je u pitanju pružanje efikasnih prilika za pristup stanovnicima unutar zajednice. Najuspešniji marketinški planovi uključuju mešavinu štampe, digitalnih i društvenih medija, kao i događaje i sponzorstva. Mi vam omogućavamo da to uradite na više načina, uključujući direktnu poštu u domove, kao i digitalno povezivanje sa porodicama iz kuće i u pokretu!

Digitalni i elektronski svet se menja tako brzo da je pretežak posao samo da se ta promena isprati. A kada morate da vodite posao, nemate uvek vremena da ne samo ispratite, već još važnije, da odlučite o tome kako, kada, gde i naravno koliko. Ostavite brigu, planiranje i izvršenje za naš tim! Mi smo stručnjaci u pozicioniranju vaše poruke na značajan način kroz relevantne platforme i proizvode koji će donieti prihode i rezultate.

Neka naši stručnjaci za medije kreiraju dinamičan marketinški plan koji će pomoći da kreirate put ka kupcima kroz vaša vrata. Bez obzira na to da li pokrećete novi brend ili želite da osvežite postojeći identitet, zapalićemo iskru koja vam je potrebna.

Zainteresovani da započnete saradnju sa nama? Kontaktirajte nas danas za više informacija o bilo kojoj od naših usluga ili zakažite besplatnu marketinšku konsultaciju ili procenu web stranice.