GRAFIČKI DIZAJN & ŠTAMPARSKA REŠENJA

Da li je vaš brend umoran i potrebna mu je nova energija? Da li vašem reklamnom materijalu nedostaje “wow” faktor? Kada je reč o kreativnosti i grafičkom dizajnu naš tim će vas provesti od koncepta do završetka. Bez obzira na veličinu, opseg ili medijum, možemo vam ponuditi sve od štampanih i digitalnih publikacija, kao i brošura, kataloga proizvoda i dodavanje grafike vozila u vašem voznom parku. Trudimo se da uvek pružimo rezultate kako velikim, tako i malim preduzećima koja prepoznaju vrednost odličnog dizajna i kvalitetnih materijala.

Kao jedan od naših klijenata imaćete pristup dizajnerskom osoblju koje može raditi sa vama na stvaranju ideja, a zatim ih pretvara u umetnost koja prenosi vašu poruku i sliku vašeg brenda. Naše usluge dizajna premašuju tehničke veštine potrebne za štampu. Nije uopšte neuobičajeno da jedan od naših dizajnera učestvuje na konceptualnom sastanku sa klijentom kako bi razgovarao o mogućnostima boja, umetnosti i materijalima za štampu. U stvari, naše kreativno osoblje je uvek na raspolaganju za preglede dizajna i konsultacije za savet.

Naše klijente povezujemo sa vrhunskim proizvodima uparenim sa besprekornim korisničkim uslugama. Bez obzira na to da li ste na tržištu za odeću, poklone za sajamske prezentacije i konferencije, ili premije za zaposlene koji šalju istinsku poruku zahvalnosti, dobro smo opremljeni da zadovoljimo jedinstvene potrebe vaše organizacije. U mogućnosti smo da rukovujemo porudžbinama svih veličina i trudimo se da obezbedimo kvalitetne promotivne proizvode koji su konkurentni po ceni, prilagođeni naručivanju i isporučeni na vreme.

Katalozi

Zainteresovani da započnete saradnju sa nama? Kontaktirajte nas danas za više informacija o bilo kojoj od naših usluga ili zakažite besplatnu marketinšku konsultaciju ili procenu web stranice.