DOVEDITE VAŠ BREND U FOKUS SA PROFESIONALNOM FOTOGRAFIJOM I KREATIVNIM VIDEO SADRŽAJEM

Slika je uvek govorila hiljadu reči, ali u današnjem svetu može reći još više. Angažman dramatično raste na društvenim medijima, sajtovima i praktično svakoj platformi kada razgovor uključuje fotografije i video zapise. Naše osoblje može pretvoriti vašu statičku poruku u kretanje koje vas povezuje sa publikom na sasvim drugačijem nivou.

Bez obzira na to da li vašoj web stranici ili projektu za štampanje trebaju ažurirane fotografije osoblja, svakodnevni akcijski snimke, galerije proizvoda ili slike lokacije, naši fotografi će snimiti uticajne slike koje intrigiraju, obrazuju i pomeraju gledaoce.

Naši profesionalni fotografi su iskusni i u web, i u fotografiji za štampu, a vešti su za snimanje fotografija koje ispunjavaju različite zahteve, u zavisnosti od orijentacije, veličine i foto sadržaja potrebnog za određeni projekat.

Profesionalna postprodukcija, uključujući uređivanje i retuširanje, uključena je u svako fotografisanje i sve jpg slike visoke rezolucije su obezbeđene putem prenosa datoteka bez dodatnih troškova.

Zainteresovani da započnete saradnju sa nama? Kontaktirajte nas danas za više informacija o bilo kojoj od naših usluga ili zakažite besplatnu marketinšku konsultaciju ili procenu web stranice.